Syyskokous pidettiin Latumajalla

Perinteinen Latupuukko siirtyi Sepon kädestä jälleen kerran, nyt "Roopen" vyölle ja todella ansaitusti, - onnittelut latulaisilta!
Perinteinen Latupuukko siirtyi Sepon kädestä jälleen kerran, nyt ”Roopen” vyölle ja todella ansaitusti, – onnittelut latulaisilta!

10.11. klo 18.00 paikalle oli saapunut 16 latulaista. Tilaisuuden avasi pj. Seppo Rautiainen, jonka jälkeen palkittiin vuoden latulainen latupuukolla. Tänä vuonna puukon sai Risto ”Roope” Hynninen runsaiden aplodien säestämänä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Pakkanen, kokouksen sihteeriksi  Sirpa Mäkilä, ja pöytäkirjan tarkastajiksi Veikko Vesalainen ja Aimo Kvick.
Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelam 2015 käytiin pääkohdittain läpi, ja kokous hyväksyi hallituksen esityksen muutoksitta. Myös tuloslaskelma ja tase hyväksyttiin taloudenhoitajan esityksen mukaan.

Vuoden 2015 hallitukseen valittiin:
Varsinaiset hallituksen jäsenet:
Risto Hynninen, Harri Ikonen, Lauri Laitinen, Veikko Maukonen, Asta Mykrä, Sirpa Mäkilä, Markku Pakkanen, Simo Pesonen, Jarmo Pilli, Johanna Saarinen.

Hallituksen varajäsenet:
Asko Huvinen, Martti Länsiluoto, Tomi Silvonen.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Raili Forsblom ja varalle Inkeri Javanainen.

Kokous päättyi klo 19.00.

Hallitus piti syyskokouksen jälkeen lyhyen järjestäytymiskokouksen, jossa varapuheenjohtajiksi valitiin Risto Hynninen ja Markku Pakkanen. Puheenjohtajana jatkaa edelleen Seppo Rautiainen.