Markkinapalsta

Markkinapalsta on tarkoitettu Heinolan Latulaistea yksityiseen ilmoitteluun, varusteiden myynti-, osto-, ja vaihtotoimintaan.
Ilmoittaminen on maksutonta.
Ilmoitukset julkaistaan Heinolan Ladun internetsivuilla ”välittömästi” ja Sivakassa jos niin sovitaan ja Sivakka on  ilmestymässä. Ilmoitus poistuu nettisivulta kahden viikon kuluttua, ellei toisin sovita.


 HIIHTOVIIKKO KILPISJÄRVELLÄ 2018, VK 15

Kilpisjärven hanget kutsuvat jälleen! Huhtikuussa hanget ovat parhaimmillaan, ja päivässä riittää valoisaa aikaa enemmän, kuin jaksamme hiihtää. Olemme laittaneet ”tilaukseen” hyvät hankikannot ja runsaasti auringonpaistetta.
Majoitumme Retkeilykeskukseen, aivan Saanan juurelle. Opas vie päiväretkille, tai vaihtoehtoisesti hiihtelet itse omia reittejäsi. Vaeltajille löytyy tuntureilta autio- ja varaustupia niin Suomen, kuin Norjankin puolelta, ja järvillä risteilee latuja tasaisemmasta profiilista pitäville.
Sauna on lämpimänä päivittäin, ja rannasta saatat löytää avannonkin. Iltaisin on kaikenlaista pientä ohjelmaa; ehkäpä tanssiakin.
Paikalliset yrittäjät järjestävät viikon mittaan erilaisia retkiä, mm Haltille ja jäämeren rannalle Tromssaan.Lähdemme pe-iltana 6.4.2018 ja palaamme lauantaina 14.4.2018Hinnat: 1 hengen huone tai mökki 795 €/ hlö
2 hengen huone tai mökki 660 €/ hlö
3 hengen huone tai mökki 580 €/ hlö
4 hengen huone tai mökki 550 €/ hlöHinta sisältää edestakaisen bussimatkan, majoituksen, liinavaatteet, aamiaiset, retkieväät, päivälliset buffet-pöydästä, saunan päivittäin ja hiihto-oppaan palvelut.
Voit varata myös pelkän kuljetuksen. Bussiin pääset Helsingistä, Lahdesta, Jyväskylästä ja matkan varrelta.Varaathan matkasi hyvissä ajoin, mieluiten vuoden loppuun mennessä!Tiedustelut ja varaukset: terhi.k.koivisto(at)gmail.com tai 0400-939 690

AKTIIVILOMA KREETALLA