Markkinapalsta

Markkinapalsta on tarkoitettu Heinolan Latulaistea yksityiseen ilmoitteluun, varusteiden myynti-, osto-, ja vaihtotoimintaan.
Ilmoittaminen on maksutonta.
Ilmoitukset julkaistaan Heinolan Ladun internetsivuilla ”välittömästi” ja Sivakassa jos niin sovitaan ja Sivakka on  ilmestymässä. Ilmoitus poistuu nettisivulta kahden viikon kuluttua, ellei toisin sovita.


RUSKAMATKA PERINTEISEEN AIKAAN VK 37, 6-14.9.2019

Ruska alkaa viikolla 37, tiistaina kello 10. Tämän väitteen todenperäisyyden lähdemme itse toteamaan syksyn perinteisellä ruskamatkalla!

Kohdealueena on tänä vuonna Inarin seutu; Hammastunturin erämaa-alue, ja Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuisto. Näistä Hammastunturin erämaa on vaativin alue ja siellä tarvitaan ehdottomasti suunnistustaitoa. Autiotupia siellä on harvassa. Muista kohteista löytyy niin merkittyjä reittejä, kuin enemmän tupiakin. Tietoa kohteista löydät www.luontoon.fi .

Jos haluat tehdä päiväretkiä majoituksesta käsin, voit varata majoituksen omatoimisesti esim. Kiilopäältä. Sieltä pääset myös Kiilopään viikko-ohjelman mukaisille opastetuille päiväretkille.

Vaeltajille järjestetään majoitus, sauna, päivällinen ja aamiainen kotimatkaa edeltävälle yölle Tievatuvalla Kakslauttasessa.

Vaeltajille pidämme elokuussa yhteisen suunnittelupalaverin, jonka aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kuljetuksen hinta lähtijöiden määrästä riippuen max 180€/ hlö.

Bussin reitti: Hollola- Lahti- Jämsä- Jyväskylä- Kemi- Rovaniemi- Saariselkä- Lemmenjoki.

Lähtö 6.9.2019 Hollolan uimahallilta klo 19:00

Lahden matkakeskuksesta klo 19:30

Jyväskylän matkakeskuksesta noin klo 21:45

Paluu 14.9.2019 myöhään illalla

Ilmoittauttauduthan hyvissä ajoin!  Maksutiedot saat kesällä.

Ilmoittautumiset terhi.k.koivisto(at)gmail.com, 0400-939 690.

Tiirismaan Latu ry