Tulevaa toimintaa


Tulevaa toimintaa

 

Melontailta

Elokuun iltamelonta on tiistaina 17.8. klo 17.00. Lähtö Heinäsaaresta ja reitti päätetään paikan päällä. Kesto n. 3 tuntia. Kalustovaraukset Vesalta: nykves@gmail.comp. 050 5163 103.

Tornimäen polku on valmis!

Tornimäen polku on syntynyt täydentämään Heinolan monipuolisia ulkoilureittejä. Tornimäen polku yhdistää kaksi isoa kaupunginosaa Rainon sekä Kirkonkylän alueet. Reitille pääsee kaupungin pururadalta.
Tornimäen polku kulkee Karhulammenkodalta, Tornimäen kautta Rautvuorelle asti.
Tornimäen polku on suunniteltu yhteistyönä maanomistajien ja Heinolan kaupungin kanssa. Reitti on saanut Päijänne Leader ry:n – rahoitusta, tukea Marjatta ja Eino Kollin säätiöltä ja lisäksi Tornimäen laavun tulipaikka on hankittu lahjoitusvaroin. Reitti on tehty pääosin talkootyönä ja reitin varrelle Tornimäelle on tehty myös laavu.

Reitti on kokonaisuudessaan noin 7 kilometriä pitkä ja haastavuudeltaan keskivaativa, lisäksi se on merkitty maalimerkein ja opaskyltein. Reitti kulkee monimuotoisessa maastossa, jonka jääkauden väistyminen on osaltaan muokannut.

Tornimäen polku avataan virallisesti yleisölle lauantaina 28.8. osana Nuku yö ulkona- tapahtumaa, jonka Heinolan latu järjestää Sulkavankoskella. Avajaispäivänä on suunniteltu kaksi eri pituista opastettua reittiä kohteeseen:
1) Karhulampi- Tornimäki- Sulkavankoski. Opastetulle pidemmälle reitille lähtee autokuljetus Sulkavankoskelta (Sulkavanrannantien parkkipaikalta) Karhulammenkodalle klo 12.00 tai voit vaihtoehtoisesti saapua suoraan Karhulammenkodalle omin kyydein klo 12.40. Tämän reitin pituus on 7 km. Huomioithan, että Sulkavankoskelta ei ole paluukuljetusta keskustaan päin. HUOM! Autokuljetukseen varataan paikka nykves@gmail.com tai puh. 050 5163103. Varaathan paikkasi ajoissa, viimeistään
2) Sulkavankoski- Tornimäki- Sulkavankoski. Opastetulle lyhyemmälle reitille lähdetään Sulkavanrannantien parkkipaikalta klo 13.30. Tämän reitin pituus on n. 2,5 km.

 

Kävelykilometrikisa

Heinolan Latu on myös mukana kävelykilometrikisassa, joka on käynnissä 1.5.-31.10. Liity mukaan edustamaan Heinolan kaupungin joukkuetta ”Heinola liikkuu”.

Rekisteröidy kisaan osoitteessa www.kavelykilometrikisa.fi ja lisää kotikunnaksi Heinola.

Osallistumiskoodi: Heinola2021.

 

Polkujuoksua

Maanantaisin alkaen 24.5.2021 klo 18.00 Latumajan piha.

Kaikki mukaan noin tunnin kestävään polkujouksuun. Tapahtumaan osallistuminen matalalla kynnyksellä.

  • Ota mukaasi kunnolliset lenkkeily/ulkoiluvarusteet.

Polkujuoksua järjestetään joka toinen maanantai (parittomina viikkoina)

Tarkemmat tiedot:
Antti Käyhty 040-9304507

 

Frisbeegolfia

Keskiviikkoisin alkaen 28.4.2021 klo 17.00

Kierrämme Kippasuon 18-väyläisen AM-radan

Noudatamme Heinolan Ladun tapahtumassa seuraavia ohjeita

  1. Lähdemme kierroksille 2 – 5 henkilön ryhmissä, jaetaan ”kirjanpitovälineet” lähtöpaikalla. Kun porukka on kasassa, ei kun radalle.
  2. Pidämme hyvät turvavälit ja kukin huolehtii vain omista kiekoistaan. Eli esim. korista otetaan vain oma kiekko.
  3. Kierroksen päätyttyä tulokset jätetään autoni (punainen Opel Astra YKH-540) lasinpyyhkimen alla olevaan mingrippussiin. Uudet osallistujat voivat jättää samaan paikkaan sähköpostiosoitteensa, johon lähetän tulokset.

Terveisin Antti

 

Maastopyöräily tutuksi

Alkaen 6.5 klo 17.30-18.30

Opi hyväksi maastopyöräilijäksi!

Maastopyöräilyn ajotekniikkaa ja perusteita ryhmässä ajaen. Soveltuu ensikertalaisista
jo aiemmin lajia harrastaneille.

Ensimmäinen kokoontuminen: Latumajan piha

Ikä: 6-12 vuotiaille

Varusteet: pyörä (suosittelemme maastopyörää), pyöräilykypärä

Suositeltavat varusteet: juomapullo, ajolasit, ajohanskat, jäykkäpohjaiset kengät, ajovarusteet kelin mukaan, pieni eväs esim. myslipatukka

Seuraavat kerrat:

13.5.  Latumaja
20.5.  Motocrossrata
27.5.  Motocrossrata
3.6.  Latumaja

Kesätauko

2.8.    Latumaja
19.8.    Jyrängön koulu
26.8.   Motocrossrata
2.9.   Jyrängön koulu
9.9.   Jyrängön koulu

Lisätietoja: Tomi Silvonen, puh. 050 3507111

 


Talkootöitä
tehdään yhdistyksen oman toiminnan edistämiseksi (mm. Juustopolun raivauksen merkeissä) sekä yleishyödyllisiin tarkoituksiin (mm. ensi maaliskuussa Vierumäellä pidettävien nuorten hiihtokisojen valmisteluihin). Kokeile vapaaehtoistyötä latulaisten hyväntuulisessa porukassa, ota yhteyttä hallituksen jäseniin ja kysy lisätietoja!
HEINOLAN LATU r.y.
Seppo Rautiainen p. 040 738 0960


Lue lisää: http://heinolanlatu.suomenlatu.org/
Facebook: haulla Heinolan Latu ry, tai https://www.facebook.com/pages/Heinolan-Latu-ry/738670952867735?ref=hl


Tarkemmat tiedot yllä mainituista tapahtumista tällä kotisivuillamme ja paikallislehden seuratoimintapalstalla lähempänä ajankohtaa.