Heinolan Latu järjestää hiihtoreissun Kiilopäälle la 2.4.2022 – la 9.4.2022 (vko 14)

Heinolan Latu järjestää hiihtoreissun Kiilopäälle la 2.4.2022 – la 9.4.2022 (vko 14)

Hinta Heinolan Ladun jäsenille 620e. Hinta sisältää bussimatkan, majoituksen ja lounaan menomatkalla ja lounaan paluumatkalla. Majoitus ja viitteelliset bussimatkatiedot alla. Toivomme, että jokainen huolehtii itselleen matkavakuutuksen. (Yhden hengen huoneen lisä 100 €/hlö/viikko)

Hinta ei jäsenille 650e. (Yhden hengen huoneen lisä 100 €/hlö/viikko)

 

Lähtö la 2.4.2022 klo 05.00 Heinolan jäähallin parkkipaikalta. Perillä Kiilopäällä olemme noin klo 1730/18. Arvioitu matka-aika 13h. Pysähdymme mennessä Hirvaskankaalla, Oulu-Kemi välillä lounastauko ja Sodankylässä, jossa on mahdollisuus tehdä ostoksia pysähdyksen pituuden puitteissa. Meitä kuljettaa Järvisen liikenne.

Lähtö paluumatkalle la 9.4. 2022 klo 9.00 Kiilopään päärakennuksen edestä. Paluumatka sisältää myös kolme pysähdystä. Perillä Heinolassa olemme noin klo 21.30/22

Reissuun mahtuu 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Vesa Nykänen 050-5163103 / nykves@gmail.com. Ilmoittautuminen onnistuu kätevimmin sähköpostitse. Arkipäivisin tavoitat minut puhelimitse parhaiten iltapäivällä. Ilmoittautumiseen on hyvä ilmoittaa seuraavat asiat: ruoka-allergiat, kenen kanssa toivot majoittuvasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoite, osoitetiedot. Varaus/vahvistusmaksu 200 e on suoritettava Heinolan Ladulle viimeistään 31.1 mennessä. Tilinumero ilmoitetaan myöhemmin.

Majoitus: Niilanpään hotellin jaetussa 2 hengen huoneessa. Niilanpää on täysin uudistunut vuoden 2018 aikana. Huoneissa on kylpyhuoneet (suihku, wc), langaton wifi, televisio, vedenkeitin sekä hiustenkuivain, lisäksi hotellin käytävältä löytyy yhteiskäytössä olevat kuivauskaapit.

Yhden hengen huoneen lisä 100 €/hlö/viikko

Hintaan sisältyy: majoitus valitussa majoitustyypissä (saatavuutta rajoitetusti):

  • liinavaatteet ja pyyhkeet, lähtösiivous
  • aamiainen ja päivällinen 
  • iltasauna päivittäin päärakennuksessa
  • mahdollisuus osallistua viikko-ohjelmaan (sovittaessa ennakkoon)
  • mahdollisuus kokoustilan käyttöön (sovittaessa ennakkoon)

Varaus –ja peruutusehdot: Ryhmälle on tehty alustava varaus yllä mainitulle ajankohdalle. Alustava varaus tulee vahvista kolme kuukautta (3 kk) ennen saapumista. Varauksen vahvistuttua, astuvat seuraavat peruutusehdot voimaan: jos ryhmässä peruutuksia 15-30 päivää ennen ryhmän varauksen alkua, veloitetaan peruutuskuluina 50% / peruutettu henkilö. Jos ryhmässä peruutuksia 0-14 päivää ennen saapumista, veloitetaan peruutuskuluina koko hinta / peruutettu henkilö. Tämä ehto ei koske force majoure -tilanteita tai muita ylivoimaisia esteitä. Näissä tilanteissa Suomen Latu Kiilopäälle on toimitettava luotettava selvitys esteestä kirjallisesti ja viiveettä. Suosittelemme matkustajia ottamaan peruutuskulut kattavan matkavakuutuksen.

Maksuehdot: Ryhmälle lähetetään ennakkolasku, joka on suuruudeltaan 50 % koko laskun loppusummasta. Ennakkolasku lähetetään niin, että laskun eräpäivä on noin kuukautta ennen ryhmän varauksen alkua. Loppusumma laskutetaan jälkikäteen.

Nimilista: Ryhmän nimilista huonejakoineen tulee toimittaa Suomen Latu Kiilopäälle viimeistään kahta viikkoa ennen ryhmän varauksen alkua. Nimilistaan on hyvä merkitä myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.