Raviksen viestihiihto ke 20.2.19 Raviradalla klo 17.30.

Raviksen viestihiihto ke 20.2.19 Raviradalla klo 17.30.

Avoin kisa, johon kuka hyvänsä pääsee osallistumaan. Kerää perheestä, firmasta, yhdistyksestä tai mistä vaan nelihenkinen joukkue ja kannustajat. Kaksi ekaa osuutta perinteisellä, loput vapaalla tai perinteisellä, tasatyöntö sopii osuudelle kuin osuudelle. Yksi avoin sarja. Ajanotto toimii ja voittajat niittävät mainetta ja kunniaa. Palkinnot arvotaan. Hiihtotapavalvonnan hoitavat lumiukot. Viime vuonna se koettiin ja nähtiin: pitkänkin kilpailutauon jälkeen viestikisa maistuu, kun asenne on kohdallaan. Järjestelyissä mukana myös Heinolan Isku ja Kirkonkylän Kisa.

Joukkueitten ilmoittautumiset ti 19.2. klo 18 mennessä tomi.silvonen(at)phnet.fi. Tomi vastaa myös kyselyihin (050 3507111).