Pikkujouluissa tupa täynnä latulaisia

Tulevan vuoden toiminta tutuksi, ennen puurottelua!
Tulevan vuoden toiminta tutuksi, puurottelun jälkeen!

Tostaina iltana 11.12.2014 kokoontui Heinolan Ladun väki runsaslukuisesti viettämään pikkujoulua latumajalle. Ohjelmassa oli ensin glögitarjoilu, sen jälkeen yllätimme puheenjohtaja Sepon tulevan merkkipäivän johdosta ja luovutimme hänelle nimikkosukset. Leila Peltola lasui runon, jonka jälkeen oli puuron aika. Puuron jälkeen Seppo kertoin kuluvasta vuodesta ja ensi alkuvuoden ohjelmasta. Lappiaiheisen tietokilpailun ja kahvin jälkeen oli vapaata seurustelua ja sitten olikin jo kotimatkan vuoro. Kiitokset emännille Pirjo ja Laura hyvistä tarjoiluista.
Hyvää Joulua kaikkille toivoo RH.

Heinolan Ladun ja Peltonen-ski yhteistyössä kehitettiin uusi mullistava suksituote nimeltään "Rautiainen". Seppo pääsee testaamaan nimikkosuksensa, kunhan lumitilanne paranee. Luikuvia latuja Sepolle jo ennakkoon!
Heinolan Ladun ja Peltonen-ski yhteistyössä kehitettiin uusi mullistava suksituote nimeltään ”Rautiainen”. Seppo pääsee testaamaan nimikkosuksensa, kunhan lumitilanne paranee. Luikuvia latuja Sepolle jo ennakkoon!