Suomi Meloo 2005 Lohja-Rauma 11.-18. 6. 2005

Heinolan Latu sai kuin saikin joukkueen Suomi Meloo viestiin melkein täysin heinolalais-voimin. Vahvistuksena joukkuueeseen saimme Parkanosta Eira-Maija Savosen. Muut osallistujat olivat Martti Länsiluoto, Harri Ikonen, Kai Kosonen, Reino Lönnroth, Seppo Rautiainen ja Jouni Valkonen

Viesti vietiin läpi suuremmitta kommelluksitta ja sopivasti inspiroiden. Uni maittoi joukkueelle niin hyvin, että useimmat yötaipaleet jätettiin väliin, ja päivät melottiin nautiskellen paahtavasta paisteesta, ensimmäistä vuorokautta lukuunottamatta, jolloin kova tuuli ja pieni sade tekivät taipaleesta hieman työläämmän.

Ensi kesänä Suomi Meloo Pohjois-Karjalassa ennakkotiedon mukaan 10.-16.6. 2006. Löyisiköhän Heinolasta silloinkin reilun kokoinen joukkue, uudet kajakit todettiin ainkin sopivan urheilullisiksi.

H.I.

[galleria id=51]