Toimintaa ja tapahtumia syksyllä 2017

Heinolan Latu kutsuu Sinut kokemaan liikunnan iloa, nauttimaan luonnosta ja löytämään uusia elämyksiä ja ystäviä. Toiminnan teemana on ”yhdessä ”. Luodaan yhdessä tapahtumia lapsille, nuorille, aikuisille ja ikääntyneille. Kesän kalenterista löydät muun muassa seuraavaa:


GEOKÄTKÖILY TUTUKSI tilaisuus

To 26.10.2017 klo 17.00 Latumajalla. Opastetaan kätköiliäksi rekisteröityminen ja tietoa kätköilyn aloittaminsesta, sekä kätköjen etsimistä harjoituskätköjen muodossa.
Ota mukaan GBS- laite tai älypuhelin, jos omistat sellaisen ja taskulamppu, tai otsalamppu ja pukeudu sään mukaiseen varustukseen.
Geokätköilystä kiinnostuneet Tervetuloa mukaan!


Heinolan Latu r.y. SYYSKOKOUS

Latumajalla ma. 6.11. 2017 klo 18.00.
Käsitellään mm. toimintasuunnitelma ja vuoden 2018 hallitus.
Kahvitarjoilu, Tervetuloa!


Talkootöitä
tehdään yhdistyksen oman toiminnan edistämiseksi (mm. Juustopolun raivauksen merkeissä) sekä yleishyödyllisiin tarkoituksiin (mm. ensi maaliskuussa Vierumäellä pidettävien nuorten hiihtokisojen valmisteluihin). Kokeile vapaaehtoistyötä latulaisten hyväntuulisessa porukassa, ota yhteyttä hallituksen jäseniin ja kysy lisätietoja!
HEINOLAN LATU r.y.
Seppo Rautiainen p. 040 738 0960


Lue lisää: http://heinolanlatu.suomenlatu.org/
Facebook: haulla Heinolan Latu ry, tai https://www.facebook.com/pages/Heinolan-Latu-ry/738670952867735?ref=hl


Tarkemmat tiedot yllä mainituista tapahtumista tällä kotisivuillamme ja paikallislehden seuratoimintapalstalla lähempänä ajankohtaa.